Mystery Shopper worden


Lekker winkelen? En er nog voor betaald worden ook? Dat kan als mystery shopper bij De Onderzoekfabriek.

Mystery shoppen is meer dan alleen betaald winkelen. Als mystery shopper word je als klant ingezet en observeer en beschrijf je hoe jij de dienstverlening bij winkels beleeft. Via de Onderzoekfabriek krijg jij de kans om de klantbeleving van winkels te ondervinden en hier je mening over te geven. Naast het uitvoeren van mystery shops kan je ook opdrachten doen als mystery caller.

Werken als mystery shopper

De Onderzoekfabriek is altijd op zoek naar nieuwe mystery shoppers. Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal en kun je jouw gevoel goed onder woorden brengen? Meld je dan nu aan als mystery shopper!

Mystery shoppen is incidenteel werk. Dat wil zeggen dat de opdrachten worden uitbesteed op basis van het profiel en/of de regio van de mystery shopper. Het kan dus zijn dat jij als mystery shopper in een periode meerdere opdrachten krijgt, maar het kan ook zijn dat er gedurende een bepaalde periode geen opdrachten beschikbaar zijn die voldoen aan jouw profiel en/of regio. Om jou als mystery shopper optimaal van opdrachten te kunnen voorzien, is het de bedoeling dat wij een compleet profiel ontvangen. Vul onderstaand aanmeldformulier volledig in en voeg je CV toe om je aan te melden als mystery shopper!

Samen met jou helpen wij organisaties bij het optimaliseren van de klantbeleving!

Uw gegevens

Algemene informatie
  •  *
dd / mm / jjjj
Bezit
  •  *
  •  *
  •  *
Overige